Bomringer

Jeg kjenner ikke Lan, ikke han Rassmussgreia heller fra MDG. Tror ikke jeg kjenner en politiker i det hele tatt, så mine angrep er på ingen måte personlige 😉

Jeg tror at både Lan og han Rasmussgreia kunne ønske hippietiden var tilbake. Hvor man satt i slottsparken og røyka en joint, mens man sikkert irriterte seg grønn over lukta til bensinbilene som ødela hasjeimen. 98 oktan var vel mest aktuelt på begynnelsen av 70 tallet og slutten av 60 (?) De som har greie på det sier at 98`en var skikkelige greier og veldig miljøuvennlig.

Jeg tror at de, og sikkert flere som ønsker hippietiden tilbake vil at alle skal sykle rundt i hasjrus, og være lykkelige idioter.

(er det bakker, blir de henta av suv`en til Rassmussgreia) Ete gress til middag og tro at verden blir så uendelig mye bedre bare vi setter opp 19 bomringer til (Slipp ingen andre inn, vi vil ha cannabisen vår i fred). At vi skal gå tilbake i tid hvor mamma går hjemme, mens pappa kjører til jobb. (I dag sykler) Hvor idrett er oppskrytt, og fritidssyslene består av gjemsel, boksen går og kyss/klapp/klem. JADA

Googla forøvrig sykler og hippietid, ikke et eneste bilde. Kun folkevogn bobler og andre biler som sikkert gikk på 98.

Jeg er oppvokst på Ellingsrud på en tid hvor det å sykle til arrangementer var normalt. Men det som også var normalt var at alt lå i gangavstand. Vi hadde fotball, ski, karate, turning mm i nærområde. Man trengte ikke bil. Vi fikk kjøpt det vi trengte på den lokale sjappa, verden var ikke blitt så stor enda. Og mamma var hjemme.

bil

(bildet er stjært fra Google)

Min opplevelse av det som skjer i dag, i Oslo, er ren skjær forskjellsbehandling. De rike får mer, og de som ikke har så mye får mindre.

Jeg følger på facebook; Ja til miljø, nei til bompenger, Ja til bilen i Oslo, Vi som ikke ønsker MDG i maktposisjon, Folkeaksjonen mot bompenger.  Jeg har deltatt på to demor, vært skikkelig rebell. (Fikk faktisk en euforisk følelse første gang ;))

Hvorfor? Klasseskille! Han Rasmussgreia fra MDG mener jo at de fattige ikke har råd til biler, så da er vel alt greit? NOT! 9 % av Oslos befolkning ligger under fattigdomsgrensa. Flere har antagelig flyttet utover i Oslo og Akershus for å kunne tilby barna sine det samme som andre får. Dette er ikke riktig. Og hvis han ene jeg pratet med på første demo har rett, så blir han Rasmussgreia hentet i SUV av kona, når han liksom sykler hjem. HAllooooo….

Det er å er faktisk ikke slik at alle er like privilegerte som meg. At de har barnehager i nærheten og buss som går direkte til arbeidsplass. At de kan droppe ungene i barnehagen på vei til bussen (Og jeg har bil!!!!)

Det er ikke alle som kan ta toget og komme rett på jobb. Eller buss og T-Bane. Det er heller ikke alle som kan ta offentlig kommunikasjon av forskjelllige grunner, og disse skal da straffes fordi MDG har kommet i maktposisjon og har nå 2 år igjen på å få til alt mulig av rare tiltak, da de antagelig vet at de aldri får mulighet igjen.

Vi har i Norge i dag et veldig godt utbygd velferdstilbud. Vi har mange som tjener masse penger. Hvorfor skal alt tilrettelegges disse? Hvorfor kan ikke enslige forsørgere, fattige, eldre få disse pengene? Hvorfor skal en barnefamilie som sliter med å få logistikken til å gå opp, måtte velge mellom regning til bompengeringer og mat eller fritidssysler til barna. Og når skal vi stå opp i mot dette?

Jeg er ikke i mot bompenger, jeg er heller ikke i mot skatt eller veiavgift. Det jeg er i mot er at det er ikke meg dette går utover, det er de som ikke er like heldig stilt som meg dette går utover, det er forskjellsbehandling på høyt nivå!!! (Nå er ikke jeg rik asse, på annet enn kjærleik, men jeg bor enda innenfor bomringen og har en bensinbil som slipper mindre co2 og lager mindre svevestøv enn en telsa)

Jeg synes dette er veldig trist, og jeg vet dessverre at det kommer til å bli en del inkassoer fremover. Folk har ikke råd til økningen, de har ikke mulighet til å ikke bruke bil, som igjen kan gå utover fritidssysler for barn og en selv. Folk med psykiske lidelser, kols og andre livsstilssykdommer kan ikke jobbe fordi de ikke klarer å komme seg til hverken T-bane, buss, trikk eller kaste seg på sykkelen å sykle 3 mil, for å klare å gi noe til samfunnet. Jeg frykter vi vil se at Oslo svinner hen, mens Lan og Rassmussgreia sykler rundt i Oslo med en joint i kjeften og mener livet er bra.

Som en på første demo sa; «Jeg gleder meg til å se hvordan se skal klare å sende en sofa via mail» OG fritt sitert etter en annen «Hvorfor skal vi ha fiskere i Norge, når vi bare kan gå i butikken å kjøpe» Vi går en spennende tid i møte…

10 kommentarer om “Bomringer

  1. Bra.. jeg liker at du poengterer at dette går ut over de som virkelig trenger å bruke bil. Folk med sykdom eller store familier som stort sett har mindre penger å rutte med.. men er også avhengig av å komme seg på jobb! Så bra at du bor innenfor bomringen da!!!! lol

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s