Nye veier skal passeres, nye farvann skal utforskes

Min første blogg, hvem hadde vel trodd det?

Og hvorfor, det finnes jo nok av folk som skriver, deler og mener så mye om mangt. Vel, i utganspunktet gjør jeg dette helt av egoistiske grunner, jeg må få ut litt gørr. Broren min mener jeg er blitt en gammel sur kjærring, så jeg får vel ta han på ordet og få elendigheta ut. Plage flest mulig!

Først litt om meg. Jeg har blitt seksåførr, er i min beste alder. Har dager jeg føler meg som 90, og andre hvor jeg er 20. Får jeg ikke vilja mi, blir jeg 4. Gift med verdens mest fantastiske mann, som selfølgelig har lært seg å leve med at gørret 🙂 Er veldig empatisk, og mener veldig mye om mangt, selv der kunnskapen kommer til kort. Jobber som leder på en institusjon i Oslo kommune, hvor vi jobber med aktiv rus. Politisk er jeg ukorrekt, og en skikkelig vingle Petterine. Bytter etter hvem som treffer magen, noe man selfølgelig ikke skal gjøre, men der har du meg.

Noe av det første jeg skal skrive om er bompenger, bomringer og naboparkering. Ikke for at jeg blir direkte påvirket av dette, men dessverre så går dette utover alt for mange. Han Rasmussen i MDG eller hva det heter, sier at det ikke skaper forskjeller med rushtidavgift, og han sier at de som er «fattige» de har ikke råd til bil. Så da er det vel ferdig snakka da? Jeg skal komme tilbake til dette i første blogg.

Så, vil jeg skrive litt om hverdagslivet. Sånn krig og fred, og sånn.

Så kanskje litt om hvor viktig det er å ta vare på hverandre, bry oss om hverandre og sånn.

Siden jeg jobber med aktiv rus, kommer her også til å skrive litt om rus og sånn. Her er jeg veldig engasjert, og totalt motstander av liberalisering og legalisering! (Men jeg mener at man ikke skal kriminalisere en bruker/misbruker eller hva som er rett betegnelse. Jeg er veldig upolitisk og ukorrekt) Jeg skriver selfølgelig som privatperson, men alt henger sammen og jeg skal forsøke å trå varsomt når den tiden kommer.

Jeg mener at politiet skal bære våpen, det er en selvfølge i min verden. Jeg skal komme med noe her også.

Så er jeg leder, og kommer til å sutre mye om det å være leder.

Generelt sett kommer det til å være mye sutring og klaging på alt og alle som ikke lever eller gjør som jeg gjør. Vi får se hvor det går, om bloggen består eller den blir slettet og jeg videre går…

 

8 kommentarer om “Nye veier skal passeres, nye farvann skal utforskes

 1. Jeg er enig med at politiet bør bære våpen.. ikke begynn å snakk om bompenger osv.. forferdelig irriterende at alle jeg har pratet med er enig dette.. men, regjeringen reflekterer tydeligvis ikke folkets meninger!! (ironisk siden de er «folke valgte»)

  Liker

 2. Lykke til med bloggen da💪 fint å kunne sutre litt..

  Er fryktelig lei MDG selv, men jeg er faktisk for bompenger.

  Bare ikke slik bom modellen er i dag. Den er som du sier usosial, og koster oss som må kjøre unger og pakk rundt om ALT for mye!

  Likt av 1 person

  1. Jeg er heller ikke i mot bompenger, jeg er i mot stigningen og rushtid priser. Og den totale nedlatende holdningen politikere har til det som skjer. Og takk, tror det kan bli befriende 😉

   Liker

 3. Velkommen og gratulerer med bloggfødselen! Jordmora kunne fint ta seg fri, detta klarte du veldig bra! Jeg tar gjerne diskusjonen om bompenger, det er sant som en sa her om at Oslo har blitt en festningsby.

  God tur videre som blogger! 😘

  Likt av 1 person

 4. Jeg er veldig enig med deg 😀
  Men på låten du skriver, så ser jeg med mine øyne litt humor i alvoret, Kanskje det bare er jeg som ser det😉
  Men jeg takk litt på smilebåndet 😍
  Gleder meg til å lese om suttringen din jeg 😉😀😍
  Ønsker deg lykke til med ny BLOGG 😍

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s